کابینت

انواع کابینت

کابینت آشپزخانه

کلمه کابینت ریشه فرانسوی دارد، در اصل کابینت معنی قفسه بندی می دهد. در گذشته در کشور ما از گنجه استفاده می شد و از ابتدای قرن بیستم بود که کابینت ها به شکل امروزی در آمدند.

وقتی وارد یک خانه می شوید اولین چیزی که توجه تان را به خود جلب می‎کند. آشپزخانه است. همانظور که می‎دانید امروزه اکثر آشپزخانه ها بصورت باز (اپن) طراحی و اجرا می‎شوند،آنچه که به طراحی داخلی یک آشپزخانه انسجام می‎بخشد و بیش از هر عنصر دیگری به چشم می‎آید، کابینت است.

بنابراین اولین قدم برای شروع طراحی آشپزخانه،داشتن اطلاعاتی درباره انواع مختلف کابینت است؛چراکه کابینت ها تقریبا بیشترین فضا را در یک آشپزخانه پر می‎کنند و نقشی اساسی در طراحی داخلی دارند. به این ترتیب در زمان بازسازی خانه یا تغییر دکوراسیون داخلی منزل خود، توجه و دقت در انتخاب کابینت، بخش بسیار مهمی از پروژه مورد نظر خواهد بود.

گروه رویال استار بر آن است تا اطلاعاتی کافی در مورد کابینت‌های آشپزخانه در اختیار شما قرار دهد تا دیدی جامع‌ نسبت به انواع کابینت  داشته باشید. با ما همراه باشید تا به تمام زیر و بم های انتخاب یک کابینت مناسب و مقرون به صرفه پی ببرید.

چرا کابینت‌ها، مهم‌ترین اجزاء درون آشپزخانه هستند؟

آشپزخانه، محور اصلی هر خانه‎ای محسوب می‎شود از این روبیشترین زیبایی دکوراسیون داخلی به طراحی آشپزخانه مربوط می‎شود و مسلما مهم‎ترین قسمت هر آشپزخانه‎ای کابینت‎های آن است، در حقیقت این کابینت است که مشخص کننده سبک طراحی آشپزخانه می‎باشد.طراحی آشپزخانه تنها به معنای دکوراسیون و چیدمان وسایل در آن نیست. بلکه باید روح سرزندگی و خلاقیت، در آن مکان به وجود آید.در نتیجه نقش کابینت در طراحی دکوراسیون آشپزخانه و هینطور کل منزلهائز اهمیت است.

یکی از نکات مهم و اصولی درمجموعه رویال استار برای طراحی کابینت آشپزخانه ، مبحث زیبایی و کاربردی بودن آن است . یک کابینت مناسب علاوه بر زیبایی باید بر اساس سلیقه فرد طراحی شود و پاسخگوی نیاز کاربر نیز باشد. در مجموعه رویال استارطراحان کابینت با توجه به سلیقه و نیاز فرد وتطبیق آن با سبک مدنظر کاربرطراحی را انجام میدهند.

 

انواع کابینت بر اساس نحوه اتصال و ساخت

ساخت کابینت آشپزخانه شامل دو مرحله می‌شود، مرحله اول ساخت کابینت و مرحله دوم شامل نصب کابینت در آشپزخانه می‌باشد.

برایانتخابکابینتمناسبآشپزخانه، دانستن  جزئیاتوشناخت انواع سبک کابینت آشپزخانه اولین قدم می باشد. چراکه هر سبکی ویژگی‎های خاص خود را دارد و برقراری این سبک‎ها هستند که زیبایی آشپزخانه را منحصر به فرد می‎سازند.

کابینت آشپزخانه می‎تواند در سبک‎های گوناگون طراحی و اجرا شود.اماسبک‎های مطرح کابینت آشپزخانه سبک کلاسیک و مدرن است.

ساختار کابینت آشپزخانه چه درسبک کلاسیک و چه در مدرن از دو بخش اصلی بدنه کابینت و دربتشکیل شده‎است.
بدنه‎ها در تمامی کابینت‎های آشپزخانه یکسان هستند و چیزی که به کابینت مدل خاصی میدهد نوع درب آن است.

جنس درب در تمامی انواع کابینت آشپزخانه از دو بخش ورق خام و روکش ساخته‎شده‎است.
در تمامی انواع کابینت آشپزخانه مغز درب ها از ام دی اف خام است و چیزی که به کابینت مدل خاصی میدهد روکش قرار گرفته روی ام دی اف است.
(به جز کابینت های چوب طبیعی)

در ادامه این مطلب می‌توانید باسبک کابینت کلاسیک و مدرن به خوبی آشنا شوید و تفاوت‎های آن‎ها را بشناسید.

مشخصه اصلی کابینت کلاسیک وجود ستون و سرستون های منبت کاری شده در کنار تاج و زیر چراغ ابزار خورده‎است که نقطه تمایز کابینت کلاسیک و کابینت مدرن به شمار می‎رود.

کابینت کلاسیک به چهار دسته متفاوت تقسیم بندی می شود. این چهار سبک شامل: (کابینت کلاسیک چوبی، کابینت کلاسیک ممبران، کابینت کلاسیک روکش چوب و کابینت کلاسیک رومی) می شود. هر کدام از این چهار سبک خصوصیات و مشخصات خاص خود را دارند که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.

کابینت مدرن،سبکی از کابینت آشپزخانه محسوب می‌شود که سادگی از مهم‌ترین ویژگی‌های آن محسوب می‎شود به طوری که می‎شود گفت نقطه مقابل کابینت کلاسیک است.این مدل از کابینت‌ها، بیشتر در آشپزخانه‌های کوچک و یا آشپزخانه‌هایی که فضای آن با اتاق نشیمن یکسان است، تعبیه می‌شود و دلیل آن است که حداکثر استفاده از فضای موجود بشود و بتوان کابینت‌های بیشتری را تعبیه نمود. از انواع کابینت مدرنمی‎توان به کابینت هایگلاس مدرن، کابینت ام‌دی‌اف مدرن،کابینت‌های بدون دستگیره، کابینت‌های ساده چوبی، کابینت ممبران مدرن، کابینت پلی‌گلس و پلی‌وود مدرن،کابینت‌های فلزی نام برد. که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.

در طراحی و نصب کابینت باید نوع سیستم آشپزخانه مشخص گردد آشپزخانه را می‌توان راهرویی، L شکل، U شکل و یا V شکل طراحی نمود.

چیدمان کابینت باید به گونه ای باشد که اولاً شکیل و مستحکم باشد ثانیاً تمام وسایلی که در یک زمان خاص مورد احتیاج است در کوتاهترین زمان ممکن قابل دسترس باشد. به این نکته مثلث دستیابی آشپزخانه می گویند، اضلاع این مثلث عبارتند از: یخچال، سینک و اجاق گاز که به ترتیب هر کدام محل دپوی مواد اولیه آشپزخانه، محل آماده سازی و پردازش مواد و بالاخره عملیات پخت و پز مواد است. با توجه به اهمیتچیدمان آشپرخانه نوع اتصال و نحوه‌ی پوششی آشپزخانه، می توان کابینتها را به انواع طراحی‎های زیر خلاصه نمود.

 

  • نصب یک‎طرفه بر دیوار آشپزخانه

این نوع کابینت‎ها معمولا برای آشپزخانه‎های خیلی کوچک و همچنین با توجه به محدودیت فضای آشپزخانه طراحی می‎شود.محبوب‌ترین طرح برای آشپزخانه کوچک است. در این طرح، سینک ظرف‌شویی، اجاق گاز و ماشین لباسشویی معمولاً در یک سمت قرار می‌گیرند. فضای ذخیره‌سازی مخصوص کابینت‌های بالا و پایین است و فضای پیشخوان را برای غذاخوری آزاد می‌گذارند.

از نظر قیمتی هم ارزان و هم مناسب می باشد.فقط به این دلیل که در حجم کمتری ساخته می‎شوند.بنابرایناگر به کابینت با طراحی جذاب، میزهای عالی با جنس کوارتز یا سنگ گران قیمت علاقه‌مند هستید، با داشتن یک آشپزخانه کوچک، توانایی خرید آن‌ها را بیشتر خواهید داشت.

  • نصب دوطرفه بر دیوار آشپزخانه

منظور از دو طرفه بودن کابینت ها این است که هر دو طرف درست رو به روی هم قرار گیرند پس می توان گفت که این سبک طراحی را می توان در بیشتر آشپزخانه هایی که طول آن ها از عرضشان بیشتر است مشاهده کرد البته عرض فضا باید بین4/1 تا 2 متر فاصله باشد. در فضاهای کوچک می‌توان این میزان را تا 9/0 متر کاهش داد.که بتوانیم دو ردیف کابینت را رو به روی هم نصب کنیم. در صورتی که عرض کم باشد بهتر است به سراغ طراحی کابینت یک طرفه برویم. پس طراحی مدل کابینت آشپزخانه دو طرفه اغلب در آشپزخانه‌های اجرا می‌شود که ابعاد مستطیل شکل دارد. و کابینت‌ها در دو طرف دیوارهای آشپزخانه زده می‎شود. که کمک می کند تا کارت پوشیده‎تری داشته باشید. شما میتوانید از این، در راستای پوشاندن دیوارهای آشپزخانه‎تان استفاده‎ کنید.

دراینحالت شما می‌توانید قسمتی که مربوط به وسایل برقی است را در یک طرف دیگر و قسمتی که مربوط به سینک ظرفشویی و قراردادن آن ظرف و ظروف آشپزی است را در یک طرف دیگر قراردهید. و این طوری به راحتی در دو قسمت مجزا آشپزخانه خود را مدیریت کنید.

  • نصب کابینت به صورت L شکل

یک آَشپزخانه ال فقط بر روی دو دیوار که با یکدیگر زاویه‎ای عمود می سازند قرار می‎گیرد. چنین طرحی باعث می‎شود بتوان حداکثر استفاده از فضا را برد. در نتیجه چیدمان آشپزخانه الشکل نهتنهاکمک بسیار زیادی به صرفه جویی در فضای قابل استفاده آشپزخانهمی‎کندبلکه همانند یک آشپزخانه کامل و لوکس هم دیده‎می‎شود.

این نوع طراحی کابینت معمولاً در آپارتمانهای نسبتا کوچک استفاده می‎شود و در اکثر اوقات مشرف به پذیرایی یا حال نشیمن می باشد که در صورت وجود فضای کافی می‌تواند به وسیله اپن یا جزیره فضا را از نشیمن و پذیرایی جدا کرد.

  • نصب کابینت به صورت u شکل

کابینت‎هایU شکل برای فضاهایی مناسب است که در آن می توانید از سه دیوار برای آشپزخانه استفاده کنید و به همین علت برای آشپزخانه‎های بزرگ جذاب‎تر به نظر می‌رسد. البته برای فضاهای کوچک هم کاربردی است و مورد استفاده قرار می گیرد. این مدل آشپزخانه در مقایسه با کابینت آشپزخانه L شکل و یا آشپزخانه های معمولی، فضای بیشتری را برای لوازم آشپزخانه و غیره فراهم می‌کند.

می‌توانیم از مزایای این مدل آشپزخانه  به مناسب بودن برای بسیاری از فضاهای کوچک و بزرگ، سهولت در رفت و آمد، ایجاد کابینت های زیاد و چیدمان کاربردی اشاره کنیم.

  • نصب کابینت به صورت جزیره

در دکوراسیون آشپزخانه گاهی اوقات یک کابینت یا ردیفی از آنها را به گونه ای که با باقی کابینت های آشپزخانه تماسی نداشته باشد، در مرکز فضا یا در یکی از لبه ها قرار می دهند. این نوع کابینت را جزیره می نامند. و طراحی آنها را به گونه ای در نظر می گیرند که در عینانفصال، انسجام و همبستگی در  طراحی داخلی آشپزخانه حفظ شود.

درنتیجه به کارایی آشپزخانه افزوده و ظاهر آشپزخانه را زیبا می‌کند.

کابینت جزیره ای باید با یکی از اضلاع فضای آشپزخانه موازی و هم جهت باشد.

 

کابینت جزیره آشپزخانه در اشکال و یا مدل‌های مختلفی طراحی می‌شوند. اینکه کدامیک از این طراحی‌ها برای شما مناسب است، به سلیقه و ساختار کلی آشپزخانه شما بستگی دارد. مدل‌های مختلف کابینت جزیره آشپزخانه را در ذیل برای شما آورده‌ایم:

  • L شکل
  • T شکل
  • منحنی شکل

 

  • نصب اپن

اپن مانع بین منطقه نشیمن مرکزی و فضای پخت وپز را ازبین می‎برد و سرگرمی یا معاشرت با بقیه اعضای خانواده را در هنگام آماده کردن وعده‎های غذایی در دسترس‎تر می‎کند.

تفاوت اپن و جزیره

اپن ها از یک سمت به دیوار، کابینت و یا ستون وصل هستند اما جزیره ها از هیچ سمتی به جایی متصل نیستند درست مثل جزیره ای که وسط اقیانوس است.

اپن ها معمولا فقط از سمت پذیرایی نماسازی می‌شوند اما جزیره ها قابلیت نماسازی از سه جهت دارند و در اکثر کارها دو تا سه وجه نماسازی می‌شوند.

تمام اپن ها ثابت هستند اما بعضی از جزیره ها در زیرشان چرخ نصب می‌شود و قابلیت جابه جایی دارند.

جزیره ها معمولا بزرگتر هستند و طراحی و اجرای آنها پیچیده تر است و قیمت بالاتری نسبت به اپن ها دارند.

کابینت ام دی اف

MDF مخفف کلمه ی Medium Density Fiberboard به معنای تخته چوب با تراکم یا چگالی متوسط است. با جرم حجمی بین ۵۰۰ تا ۸۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب ( به طور متوسط 750 کیلوگرم بر متر مکعب) که بسیار شبیه به تخته خرده چوب (نئوپان) میباشد اما بسیار قویتر ازآن است. تخته چوب با هر تراکمی، از فیبر چوبی ساخته می‌شود که در واقع ترکیبی از خرده‎های ریز چوب نرم مثل درخت کاج و چوب سخت هستند. این ترکیب با مقداری رزین و موم مخلوط شده و در معرض گرما به هم فشرده می‌شود (پرس می‌شوند) تا تخته فیبر بدست آید. که امروزه کاربردهای فراوانی درصنایع مختلف ازجمله کابینت سازی دارد.

 

کابینت ام دی اف

اگر به دنبال یک کابینت مقرون‌به‌صرفه و در عین حال مستحکم برای آشپزخانه هستید، یکی از متداول‌ترین متریالی که در بازار پیدا خواهید کرد، ام دی اف است. این چوب مهندسی شده با ویژگی‌هایی که دارد از جمله مقاومت بالا در برابر آفات، مقاومت نسبی در برابر رطوبت، سطح صاف و یکدست، سازگاری با انواع سبک‌های مدرن و کلاسیک، تنوع رنگی بالا و از همه مهم‌تر قابلیت طراحی در مدل‌های مختلف، می‌تواند یک انتخاب هوشمندانه باشد. از آنجایی که که برش کاری در این چوب به راحتی انجام می‌شود، در سایزها و مدل‌های مختلف می‌توان آن را سفارش داد. در کنار مزیت‌ها و معایب این متریال، انتخاب رنگ و انواع کابینت ‌‌mdf نیز دارای اهمیت است که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

مزایای کابینت ام دی اف

  • ام دی اف یک انتخاب اقتصادی و مقرون به صرفه به حساب می‌آید؛ چرا که تولید آن نسبتا ارزان بوده و قیمت آن نسبت به قیمت تمام شده ورقه چوبی پایین است.
  • برای تولید ام دی اف از خرده چوب‌های بازیافتی استفاده می‌شود و به همین دلیل نیز با استفاده از ام دی اف می‌توان به حفظ محیط زیست و درخت‌ها کمک کرد.
  • با توجه به امکان استفاده از روکش در ام دی اف ها، می‌توان آن‌ها را در طرح و رنگ‌های مختلفی تولید کرد و به عبارتی تنوع رنگ و طرح در ام‎دی اف‎ها بالا می‌باشد.
  • مواد شیمیایی استفاده شده در ام دی اف باعث مصونیت آن در برابر آسیب آفاتی مانند موریانه می‌شوند.
  • ام دی اف با قرار گرفتن در برابر گرما سرما تغییر شکل نداده و منبسط یا منقبض نمی‌شود.
  • کابینت ام دی اف عمر طولانی و همچنین تحمل وزن بسیاری دارد.
  • اصولاً کابینت ام دی اف با یک دستمال مرطوب به راحتی تمیز می شود.
  • شکل دادن به ورقه ام دی اف آسان‌تر از شکل دادن به ورقه‌های چوبی است و همین امر نیز یکی دیگر از علت‌های تنوع شکل و طرح ام دی اف است.
  • یکی دیگر از مزایای ام دی اف این است که انواع روکش به راحتی بر روی ورقه‌های ام دی اف متصل می‌شوند و همین امر نیز باعث می‌شود که بتوان آن را به شکل چوب طبیعی درآورد. (با روکش چوبی)
  • ورق ام دی اف گستردگی رنگ و طرح ها و مدل های بی نهایت دارد و شما هر سلیقه ای داشته باشید می‌توانید رنگ و طرح مورد نظر خود را انتخاب کنید.
  • ظاهر شیک کلاسیک و مدرن کابینت های ام دی اف زیبایی را به خانه ها آورده و از نظر جذابیت و زیبایی قابل قیاس با کابینت های فلزی و قدیمی نیستند.

معایب کابینت ام دی اف

  • صفحه کابینت درصورت حرارت دیدن مثل گذاشتن قابلمه گرم به مرور فرسوده میشود. به همین دلیل پیشنهاد می‌کنم از اینکار پرهیز کنید.
  • کابینت ام دی اف درمقابل رطوبت آسیب پذیر است و درصورت برخورد مکرر آب با کابینت آن قسمت بادکرده و قابل تعمیر نیست و میبایستی تعویض شود. (البته بسیاری از روکش‌های ام دی اف این مشکل را با ضد آب بودن حل کرده‌اند.)
  • ورق ام دی اف در هر رنگ و طرحی که باشد در مقابل اشیا تیز و برنده آسیب پذیرهستند.
  • هنگام تولید و ساخت ام دی اف، به خاطر استفاده از مواد شیمیایی خاص موجود در چسب آن، گازی به نام فرمالدئید تولید می‌شود که گفته می‌شود برای سلامتی انسان مضر است. اگر چه پس از اتمام فرایند تولید ام‎دی اف، این گاز معمولا از بین می‌رود و از طرفی نیز استفاده از روکش‌ها بر روی ورقه‌های ام دی اف نیز به طور کامل هر گونه ریسک و خطری را برای سلامتی انسان از بین می‌برد.
  • ام دی اف به خودی خود از مقاومت نسبتا بالایی برخوردار است، اما اگر به هر دلیلی دچار شکستگییا ترک خوردگی شود، دوباره چسباندن آن نسبت به چوب سخت‌تر خواهد بود.

 

کابینت منحنی

در معرفی این کابینت میتوان گفت که نسل جدیدی از کابینت‌ها هستند

که به نام های دیگرکابینت هلالی و یاکابینت کرونیز خوانده میشوند.

یکی از تکنولوژی های جدید این روزها تکنولوژی خم کردن ام دی اف است که حدودا یکسال است پا به عرصه صنعت نهاده است.

این کابینت از یونیت های هلال MDF خام ساخته می شود که به دلیل انعطاف پذیری بسیاربالا، با استفاده از تکنولوژی خم کردن ام دی اف امروزه کابینت سازان قادرند تمامی مدل های کابینت را از جمله کابینت ممبران ، کابینت های گلاس ، کابینت ام دی اف ، کابینت روکش چوب ، کابینت انزو و … . به صورت کروی یا هلالی تولیدکنند

از ویژگی‎های کابینت قوس دار،

این قابلیت را دارند که تمام فضای آشپزخانه،حتی نقاط گوشه و کنج را نیز پر نمایند. بنابراین فضای بسیار زیادی نسبت به بقیه مدل های کابینت ها دارند.

هنگام استفاده از این نوع کابینت ها شما قدرت مانور بیشتری دارید.

مقاوم در برابر شرایط آشپزخانه به دلیل برخورداری از روکش پی وی سی

به دلیل عدم وجود لبه‌های نوک تیز طول عمر بالایی دارند.

از مدل‌های قدیمی متفاوت بوده و به همین دلیل در نگاه اول توجه هر میهمانی را در خانه شما به خود جلب خواهد کرد.

به دلیل انعطاف‌پذیری زیاد قدرت بالایی در پوشاندن ضعف‌های آشپزخانه خواهد داشت.

تنها عیبی که می‌توان به کابینت های منحنی اختصاص داد نامناسب بودن آن برای آشپزخانه‌های کوچک است.

چرا که به دلیل حالت هلالی امکان پوشاندن گوشه و کنارهای آشپزخانه ممکن نبودهو قسمت پرتی در محیط بیشتر خواهد بود.

علاوه بر آن به دلیل ایجاد انحنا و نیاز به دقت بالا حین نصب شما نیاز به زمان بیشتری برای اتمام کار خواهید داشت.

به عبارتی ساده‌تر نصب کابینت‌های منحنی در مقایسه با دیگر کابینت‌ها زمان‌بر است.

کابینت آشپزخانه پی وی سی

پی وی سی نوعی پلاستیکفشردهاستکهبیشازپنجاهدرصدآندرصنعتساختمانسازیودکوراسیوناستفادهمیشود. ورق PVC به دلیل خاصیت ضد آب بودن آن برای استفاده در مکان‎های با رطوبت بالا مانند کابینت حمامی،استخرها و کابینتهای ظرفشویی مناسب است.

مزایای کابینت پیویسی

  • پلیمری بودن ساختار سطح این کابینت ها باعث میشود تا امکان نفوذ نم و رطوبت به درون آنها وجود نداشته و کاملا عایق باشند.
  • ورق های پی وی سی وزن بسیار کمی داشته و به همین دلیل کابینت های آن سبک می باشند.
  • قابلیت شستشوی آسان بدون آسیب وارد شدن به سطح بیرونی و داخلی
  • عدم تاثیر منفی تماس مواد شوینده و بهداشتی و ضد عفونی کننده بر روی سطح پی وی سی باعث افزایش طول عمر آنها خواهد شد.
  • نصب و اجرای این کابینت ها بسیار اسان بوده و به دلیل وزن کم در مدت زمان کوتاه قابل انجام است.
  • سطوح پی وی سی در برابر ضربه و تماس با اشیای نوک تیز کاملا مقاوم می باشند.
  • امکان خوردگی سطح کابینت توسط حشرات وجود ندارد.
  • قابلیت اجرا به صورت مات و شفاف را دارند.
  • کابینت های مات پی وی سی به دلیل بازتاب نور باعث روشن و بزرگ تر دیده شدن فضای آشپزخانه خواهد شد.

 

معایب کابینت پیویسی             

  • تنوع رنگ ورق های پی وی سی محدود می باشد.
  • تولید و اجرای مدل و طرح های مختلف بر روی این ورق ها نیاز به دستگاه های پیشرفته دارد.
  • انتخاب این کابینت ها برای آشپزخانه های مدرن مناسب بوده و با سبک های کلاسیک و سنتی سازگار نمی باشند.
  • مواد پلیمری غیر قابل تجزیه بوده و به همین دلیل می توانند تهدیدی برای محیط زیست به شمار روند.

کابینت آشپزخانه روکش چوب

کابینت روکش چوب به کابینتی گفته می‎شودکه در نمای آن  از ترکیب ورق MDF خام و یک لایه روکش چوب طبیعی ساخته شده است. که اینروکش چوب توسط چسب و پرس بر سطح ام دی اف چسبیده میشود.به طوری کلی می‎توان گفت کابینت روکش چوب تلفیق کابینت ممبران (از لحاظ ابزار خوردن درب ها) وmdf (از لحاظ جنس بدنه و مغز درب ها) و کابینت چوبی (ازنظر ظاهر کابینت) است.

در ساخت این نوع کابینت می‌توان هم از روکش چوب طبیعی استفاده کرد و هم از روکش‌های فرآوری شده. مهم‌ترین تفاوت این دونوع روکش در این است که روکش چوب طبیعی ارزان‌تر است و بافت نامنظمی دارد و رنگ آمیزی آن سخت‌تر است.

اما روکش های فرآوری شده کاملا شبیه به روکش چوب طبیعی هستند و فقط بافت یک نواخت تری دارند و بعد از رنگ کاری جلوه بهتری پیدا خواهندکرد به همین دلیل قیمت روکش‌ های فرآوری شده کمی بالاتر از روکش‌های طبیعی است.

از نظر نوع طراحی می توان به 3 سبک کلاسیک، نئوکلاسیک و مدرن تقسیم بندی کرد.

نوع روکش بکار رفته در این کابینت‎ها ازروکش راش،روکش بلوط، روکش ملچ، روکش گردو.استفاده می‎شود

در مورد کابینت‎های کلاسیک و مدرن با روکش چوبی هم می‌توانید در قسمت مقالات سایت بیشتر مطالعه نمایید.

مزایایکابینتروکشچوب

  • بزرگترین مزیت کابینت با روکش چوبی، طبیعی بودن وهمچنین زیبایی و اصالت آن است.
  • از نظرانتخاب رنگ و نوع روکش و طرح کابینت مطابق سلیقه مشتری تولید و سفارشی سازی می شوند.
  • به دلیل رنگ شدن این کابینت ها با رنگ های پوششی و براق پلی استر و پلی اورتان (یورتان) دارای مقاومت بسیار بالایی هستند و در برابر رطوبت و آب مقاومت بیشتری نسب به بقیه انواع کابینت ها دارند
  • همچنین این کابینت ها حال و هوایی تمام چوب دارند با این تفاوت که قیمت مناسب تری نسبت به کابینت های کلاسیک تمام چوب دارند.

معایب استفاده از روکش چوبی

  • در صورت آسیب دیدن رنگ و روکش چوب در اثر برخورد با اشیاء تیز و جذب رطوبت ممکن است روکش از سطح کابینت جدا شود و یا قسمت آسیب دیده متورم شود.
  • همچنین درصورت استفاده از رنگ‌ های درجه 2 امکان تغییر رنگ و کدر شدن در اثر تابش مستقیم نور خورشید وجود دارد.

کابینت آشپزخانه کلاسیک

سبک کلاسیک یک جنبش هنری مربوط به قرن هفدهم در اروپاست که منشاء آن به یونان و روم باستان میرسد .آثار کلاسیک در تمامی رشته های هنری از جمله دکوراسیون داخلی وجود دارد و تداعی کننده احساسات نوستالژیک برای ماست .به همین دلیل است که خیلی از ما ترغیب می‎شویم تا از سبک کلاسیک برای کابینت آشپزخانه استفاده کنیم .

استفاده از طراحی کلاسیک و شلوغ ، به کاربردن سرستون های منبت کاری شده،درب های حکاکی شده و دستگیره های کلاسیک،قفسه های بزرگ، ویترین ها و بوفه های متنوعهمچنین تاج پاخور و زیر چراغ های حکاکی شده از جمله ویژگی های این سبک از کابینت است.

یکی دیگر از ویژگی های شاخص کابینت های کلاسیک این است که اجزا به صورت قرینه ساخته‎می‎شوند. کلاً طراحی آشپزخانه کلاسیک براساس قرینگی صورت میگیرد و ما کمتر میتوانیم جاهایی رو پیدا کنیم که قرینه نیستند. نحوه پوشش دهی کابینت کلاسیک به گونه ای است کهبه جای گسترش و فضا سازی در طول به صورت عمقی و عرضی ساخته می شود،بنابراین تمامی فضا را پوشش داده و یک انتخاب عالی برای آشپزخانه های بزرگوبرای دکوراسیون‌های سنتی و کلاسیک یا خانه‌های لوکس که در آن از چیدمان فاخر، مانند مبلمان استیل، استفاده می‌شود محسوب می‎شود .

 

همانطور که گفتیم، کابینت های کلاسیک عموماً از جنس چوب یا ممبران بوده یا دارای طرح چوب هستن. کابینت کلاسیک سفید دراین سبک از کابینت ها، خیلی پرکاربرده. علاوه بر رنگ سفید، رنگ های کرم، مرواریدی، قهوه ای، گردویی، خاکستری و به طور کلی رنگ های سنگین در کابینت های کلاسیک جدید پرکاربرده و معمولاً رنگ هایی مانند قرمز، زرد، نارنجی و این دسته از رنگ ها کمتر به کار میرن.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.